Services Design
Installation
Materials Stainless steel
Client Highfield House
 
 

This stainless steel sculpture is one of a pair of corporate sculptures which was commissioned by Highfield House in London.

The design is based on their logo of the ancient hill horse and the sculptures were required above the entrance to their two buildings. The sculptures had to be set away from the tile-clad wall and the fixings for these had to be hidden.


This stainless steel sculpture is one of a pair of corporate sculptures which was commissioned by Highfield House in London.

The design is based on their logo of the ancient hill horse and the sculptures were required above the entrance to their two buildings. The sculptures had to be set away from the tile-clad wall and the fixings for these had to be hidden.