Sector Healthcare
Project type Refurbishment
Services provided Planning advice
Product / system manufacture
Product / system supply
Installation
Year completed 2016
Project location East Midlands
Client Barnardo’s
Products used JungleMulch rubber surfacing; artificial grass
 
 

In early 2016 PlaySmart was asked to help refresh the outdoor area of the Barnardo’s North Warwickshire Children’s Centre.

A combination of JungleMulch rubber surfacing was used with artificial grass to create a range of textures and a striking finish.

The playground is fully accessible for wheelchairs and buggies, and complies with all required British Standards for slip and fall resistance. JungleMulch was also used for the sloped area leading down to this. Low-level equipment can be added to the surface in future if desired. Meantime, the children are making the most of the new area for playing games

The client was thrilled with the finish of the works and the installation process and the Project Administrator said:

"I would like to pass on our thanks for the amazing job done here at Barnardos North Warwickshire Children’s Centre."

"Organizing and implementing works to be carried out in a nursery setting can be difficult but with the help and guidance from your team the whole process went without a hitch."

"The guidance given throughout was invaluable and the works carried out by Steve and his team were done with professionalism and skill."

"When the children were shown the new area for the first time it was received with excitement, they love the different textures and the boys especially love the nearly grass area for playing footy! Once again, thank you.”


In early 2016 PlaySmart was asked to help refresh the outdoor area of the Barnardo’s North Warwickshire Children’s Centre.

A combination of JungleMulch rubber surfacing was used with artificial grass to create a range of textures and a striking finish.

The playground is fully accessible for wheelchairs and buggies, and complies with all required British Standards for slip and fall resistance. JungleMulch was also used for the sloped area leading down to this. Low-level equipment can be added to the surface in future if desired. Meantime, the children are making the most of the new area for playing games

The client was thrilled with the finish of the works and the installation process and the Project Administrator said:

"I would like to pass on our thanks for the amazing job done here at Barnardos North Warwickshire Children’s Centre."

"Organizing and implementing works to be carried out in a nursery setting can be difficult but with the help and guidance from your team the whole process went without a hitch."

"The guidance given throughout was invaluable and the works carried out by Steve and his team were done with professionalism and skill."

"When the children were shown the new area for the first time it was received with excitement, they love the different textures and the boys especially love the nearly grass area for playing footy! Once again, thank you.”