1-11 of 11

Timotay Playscapes

   Wellingborough, NN29 7QT   View on map
Call 01933 665151   Visit website
  • Timotay Playscapes: Design and install for Cherry Lane adventure playground
    Design and install for Cherry Lane adventure playground
    Timotay Playscapes
    Timotay worked in partnership with Cherry Lane Adventure Playground. The project was part of an 18-month refurbishment of the eagerly awaited flagship playground. The project included a large sand and water play area, a ‘fun...
  • Timotay Playscapes: Imaginative play areas for countryside attraction
    Imaginative play areas for countryside attraction
    Timotay Playscapes
    Stanwick Lakes is a countryside attraction and nature reserve set in 750 acres, in the heart of the Northamptonshire Nene Valley. Timotay worked in partnership with Stanwick Lakes to develop exciting and engaging imaginative...
  • Timotay Playscapes: Regeneration of outdoor areas at Grove Senior School
    Regeneration of outdoor areas at Grove Senior School
    Timotay Playscapes
    The final project in the outdoor regeneration scheme for Grove School covered a large area providing the opportunity to include some really impressive play / learning features for the older children in the school. The areas...
  • Timotay Playscapes: Outdoor classroom transforms primary school grounds
    Outdoor classroom transforms primary school grounds
    Timotay Playscapes
    Featherstone Primary School in Birmingham had an unused, over-grown piece of land tucked in a disused corner of their grounds. The Headteacher asked Timotay to create an outdoor classroom, to which Timotay suggested using...
  • Timotay Playscapes: Denham Country Park playground
    Denham Country Park playground
    Timotay Playscapes
    Denham Country Park is situated within 69 acres of varied landscapes, including open space and recreational opportunities. Timotay worked with the park team to deliver a full design and install of a new playground that...
  • Timotay Playscapes: Playground redesign to create fully inclusive play area
    Playground redesign to create fully inclusive play area
    Timotay Playscapes
    For this project, the settings objectives were to transform two separate areas - a nursery and reception - into one large, open fully inclusive space. There would still need to be some separation in the areas to allow the...
  • Timotay Playscapes: Playground design and installation for SEND school
    Playground design and installation for SEND school
    Timotay Playscapes
    Timotay Playscapes worked with a SEND (special educational needs and disability) school to create a unique outdoor space that could be used by all of its pupils (aged 7 to 11). Inclusivity and accessibility were key...
  • Timotay Playscapes: Outdoor play area for London primary school
    Outdoor play area for London primary school
    Timotay Playscapes
    Timotay Playscapes worked in partnership with Lansbury Lawrence, a primary school in London, to develop the school's outdoor space. The end result is a completely transformed space, which now benefits from a role play cave,...
  • Timotay Playscapes: Refurbishment of play space at Stanwick Lakes
    Refurbishment of play space at Stanwick Lakes
    Timotay Playscapes
    Timotay Playscapes has worked in partnership with Stanwick Lakes on a number of projects to refurbish and further develop exciting and engaging imaginative play zones at this countryside attraction and nature reserve. Set in...
  • Timotay Playscapes: Revamped large outdoor play area for Pen Green Centre
    Revamped large outdoor play area for Pen Green Centre
    Timotay Playscapes
    Pen Green Centre in Corby provides education and care for children and support for families. The Centre recognised the importance of outdoor play and wanted to maximise opportunities. Timotay Playscapes created an exciting...
  • Timotay Playscapes: Reception play area designed for Hull Collegiate School
    Reception play area designed for Hull Collegiate School
    Timotay Playscapes
    Hull Collegiate School was looking for a play area for its new reception area. The existing site was home to two playgrounds that met at two different levels, and a pond area that they wanted to revitalise and introduce back...