1-15 of 4,287
  • Benchmark Design: Exterior seating and table for harbourside regeneration
    Exterior seating and table for harbourside regeneration
    Benchmark Design
    Project, 07 October 2019
    Project
    SAVE Project
  • Timotay Landscapes: Driveway and rear garden design for private residence
    Driveway and rear garden design for private residence
    Timotay Landscapes
    Project, 26 June 2020
    Project
    SAVE Project
  • Jupiter Play: Crannog inclusive play area - Drumpellier Country Park
    Crannog inclusive play area - Drumpellier Country Park
    Jupiter Play
    Project, 15 November 2019
    Project
    SAVE Project
  • IOTA: Large bespoke steel planters for residential development
    Large bespoke steel planters for residential development
    IOTA
    Project, 11 March 2016
    Project
    SAVE Project
  • Addagrip Terraco: Pathway surfacing for UAE Pavilion - 2015 Milan Expo
    Pathway surfacing for UAE Pavilion - 2015 Milan Expo
    Addagrip Terraco
    Project, 04 February 2016
    Project
    SAVE Project
  • Caloo Ltd: Ysgol Godre’r Berwyn School outdoor gym equipment
    Ysgol Godre’r Berwyn School outdoor gym equipment
    Caloo Ltd
    Project, 02 April 2021
    Project
    SAVE Project
  • Handspring Design: Twisted Teen Shelter
    Twisted Teen Shelter
    Handspring Design
    Project, 27 October 2020
    Project
    SAVE Project
  • Timberplay: Refurbishment of Millfield Park play area, Hackney
    Refurbishment of Millfield Park play area, Hackney
    Timberplay
    Project, 18 November 2015
    Project
    SAVE Project
  • Jacksons Fencing: Balancing security and aesthetics for Kao data centre
    Balancing security and aesthetics for Kao data centre
    Jacksons Fencing
    Project, 16 December 2019
    Project
    SAVE Project
  • Percussion Play: Musical playground for old city park
    Musical playground for old city park
    Percussion Play
    Project, 29 March 2021
    Project
    SAVE Project
  • Landmark: Bespoke weatherproof metal signage for wetland trail
    Bespoke weatherproof metal signage for wetland trail
    Landmark
    Project, 15 November 2018
    Project
    SAVE Project
  • NatraTex: Coloured surfacing highlights cycle lanes - Barking
    Coloured surfacing highlights cycle lanes - Barking
    NatraTex
    Project, 20 May 2021
    Project
    SAVE Project
  • Lang+Fulton: Double gates - Castle Golf Course clubhouse, St Andrews
    Double gates - Castle Golf Course clubhouse, St Andrews
    Lang+Fulton
    Project, 28 April 2017
    Project
    SAVE Project
  • Barkers Fencing: Spectator railings for Leiston Football Club
    Spectator railings for Leiston Football Club
    Barkers Fencing
    Project, 05 November 2019
    Project
    SAVE Project
  • Sovereign Design Play Systems: Playground transformation for primary school
    Playground transformation for primary school
    Sovereign Design Play Systems
    Project, 04 May 2017
    Project
    SAVE Project
  • Benchmark Design: Exterior seating and table for harbourside regeneration
    Exterior seating and table for harbourside regeneration
    Benchmark Design
    Benchmark was appointed to manufacture exterior furniture for Brandon Yard, as part of one of the biggest regenerations on Bristol harbourside for many years, transforming this Grade II listed building into 58 homes. The heavily...
    SAVE Project
  • Timotay Landscapes: Driveway and rear garden design for private residence
    Driveway and rear garden design for private residence
    Timotay Landscapes
    Timotay provided a bespoke landscape redevelopment to the front driveway and rear garden of this stone-built property in Northants. The design uses Marshalls' Argent paving for the driveway, and pergola, water feature, limestone...
    SAVE Project
  • Jupiter Play: Crannog inclusive play area - Drumpellier Country Park
    Crannog inclusive play area - Drumpellier Country Park
    Jupiter Play
    Jupiter Play created a bespoke and inclusive Crannog play area for Drumpellier Country Park, providing a unique, historically fitting play space for children of all ages and abilities. The design was developed following vast...
    SAVE Project
  • IOTA: Large bespoke steel planters for residential development
    Large bespoke steel planters for residential development
    IOTA
    IOTA supplied 28 large, bespoke powder-coated steel planters for historic Baylis Old School in Lambeth which has been redeveloped as residential properties
    SAVE Project
  • Addagrip Terraco: Pathway surfacing for UAE Pavilion - 2015 Milan Expo
    Pathway surfacing for UAE Pavilion - 2015 Milan Expo
    Addagrip Terraco
    The United Arab Emirates Pavilion, designed by Foster + Partners for the 2015 Milan Expo, is accessed from a canyon-like space consisting of two undulating high walls, suggesting narrow streets of an ancient desert city.
    SAVE Project
  • Caloo Ltd: Ysgol Godre’r Berwyn School outdoor gym equipment
    Ysgol Godre’r Berwyn School outdoor gym equipment
    Caloo Ltd
    The Brief: The school were looking to install a range of outdoor gym equipment suitable for school-age use with appropriate surfacing. Looking for a good number of students to be able to use the gym at any one time. Equipment...
    SAVE Project
  • Handspring Design: Twisted Teen Shelter
    Twisted Teen Shelter
    Handspring Design
    Based on our Twisting Frame sculpture, the Twisted youth or teen shelter is one of a range of robust public space structures we offer. As with everything we do its made using local, home grown timber, with a combination of...
    SAVE Project
  • Timberplay: Refurbishment of Millfield Park play area, Hackney
    Refurbishment of Millfield Park play area, Hackney
    Timberplay
    Millfield Park was a tired, old play area in great need of development. With a very limited budget of £80,000 it was always going to be a challenge to inject the natural play opportunities that the play space so desperately...
    SAVE Project
  • Jacksons Fencing: Balancing security and aesthetics for Kao data centre
    Balancing security and aesthetics for Kao data centre
    Jacksons Fencing
    Kao London One, situated at the heart of the London-Stansted-Cambridge corridor, is one of the UK’s most advanced data centres. The facility features state-of-the-art technology, offering world-class capabilities for a variety of...
    SAVE Project
  • Percussion Play: Musical playground for old city park
    Musical playground for old city park
    Percussion Play
    A musical playscape was installed by Percussion Play to highlight a park's historic relationship with music. Designed in the style of an English landscape, the Jan Kochanowski Park is a city park in one of the most charming and...
    SAVE Project
  • Landmark: Bespoke weatherproof metal signage for wetland trail
    Bespoke weatherproof metal signage for wetland trail
    Landmark
    Hovetone Great Broad, a 37-hectare lake in the Norfolk Broads, has been undergoing a transformation overseen by Natural England. £4.5 million has been spent restoring the lake and upgrading the Nature Trail, for which Landmark...
    SAVE Project
  • NatraTex: Coloured surfacing highlights cycle lanes - Barking
    Coloured surfacing highlights cycle lanes - Barking
    NatraTex
    NatraTex Colour fully-bonded surfacing in green was selected for creating cycle paths in Barking, London. The 6mm NatraTex surface ensures the paths are smooth and durable
    SAVE Project
  • Lang+Fulton: Double gates - Castle Golf Course clubhouse, St Andrews
    Double gates - Castle Golf Course clubhouse, St Andrews
    Lang+Fulton
    The Castle Course added to St Andrews' portfolio of golf courses when it opened in July 2008. The architectural brief was for a prestigious club-house with a low environmental impact. It is circular in design, is clad in Scottish...
    SAVE Project
  • Barkers Fencing: Spectator railings for Leiston Football Club
    Spectator railings for Leiston Football Club
    Barkers Fencing
    Leiston FC selected SpectatorSafe railings from Barkers, powder-coated blue to match their corporate colours, to replace the old guard rail that separated spectators from the pitch at The Watson & Hillhouse Victory Road Stadium.
    SAVE Project
  • Sovereign Design Play Systems: Playground transformation for primary school
    Playground transformation for primary school
    Sovereign Design Play Systems
    Sovereign Design has helped to transform a previously bare primary school playground into an impressive environment that promotes imaginative play and creativity, physical activity and more. The playground now includes a Zion...
    SAVE Project